• VI HAR SAMLET ALLE KOMPETENCER UNDER SAMME TAG.

  • FÅ DEN BEDSTE BEHANDLING. FAGLIGT SOM MENNESKELIGT.

Velkommen til din professionelle tandlæge i Ordrup

Tandlægehuset i Ordrup er en topmoderne tandlægeklinik, der har samlet alle medicinske og kosmetiske kompetencer under samme tag: Vi udfører alt fra tandeftersyn og kosmetisk tandpleje til avanceret kirurgi. Og med den nyeste viden og teknologi kombineret med en stor omsorg for mennesker sikrer vi dig og dine tænder den bedste behandling.

BOOK

DIN TID

Den bedste behandling.
Fagligt som menneskeligt

Fra det øjeblik du træder ind i Tandlægehuset i Ordrup, er du i kompetente hænder, uanset hvad du skal have lavet. Tryghed og faglighed er omdrejningspunkt for vores arbejde og din behandling. Vi ved, at ingen patienter er ens og er drevet af at gøre en forskel for den enkelte. Derfor giver vi os tid til at lære både dig og dine tænder at kende – ordentligt. Vi kan lide at arbejde med mennesker og sætter en ære i at have glade og trygge patienter.

Med de bedste tandlægespecialister, tandplejere, klinikassistenter og egen kirurg i huset, kan vi give dig en professionel behandling på et niveau, som kun få klinikker i landet tilbyder. Og ved specialopgaver, der ligger uden for vores kompetenceområde, henviser vi til specialister, som vi kender og er trygge ved.

BOOK

DIN TID

Nyeste udstyr – nyeste viden

Vi føler ansvar for vores fag og videreuddanner løbende vores i forvejen professionelle team, så vi er helt opdaterede på den nyeste viden og de seneste tandlægebehandlinger og -metoder. Vi har digitaliseret vores klinik og arbejder kun med topmoderne teknologi og udstyr, der er med til at sikre dig den bedste og mest smertefri behandling. Med vores nye 3D-røntgenscanner og 3D-aftykscanner kan vi på få minutter danne en avanceret digital 3D-profil af din kæbe og dit tandsæt, så vi har de bedste forudsætninger for at diagnosticere tandproblemet og tandbehandlingen. Hurtigt og uden ubehag.

BOOK

DIN TID

Mød dit tandlægeteam

Vores professionelle team består af både tandlægespecialister, klinikassistenter, tandplejere og kirurg. Vi føler alle ansvar for vores fag, vi elsker at have med mennesker at gøre. Og vi holder os konstant opdateret med ny viden.


BOOK

DIN TID

Line Kjer Gregersen

Ejer af klinikken, uddannet i 2004, overtaget klinikken fra Henrik Mohr i 2010 samt overtaget for Lars O Madsen og Lene Madsen i 2018. Line foretager alle former for tandbehandling.


Marie-Louise Frølich

Uddannet tandlæge siden 2008, ansat på klinikken siden 2018. Marie-Louise foretager alle former for tandbehandling samt har speciale indenfor invisalign behandling, med retning af tænder med klare skinner.


Naja Pri

Tandplejer uddannet 1993 og ansat på klinikken i januar 2018. Naja foretager alle parodontosebehandlinger på klinikken samt undersøgelse og tandrensninger. Naja foretager også kosmetisk tandbehandling i form af tandblegninger.


Marianne Petersen

Uddannet klinikasssistent, arbejdet på tandklinikken siden 1969, sidder i receptionen og har det daglige ansvar for klinikkens administration.

Annette Toft Krogh

Uddannet klinikassistent 1978, arbejdet på klinikken siden 1990. Annette arbejder primært som assistent ved stolen.


Lone Kæstel

Uddannet klinikassistent 1979, arbejdet på klinikken siden 2013. Lone arbejder primært som assistent ved stolen.


Tine Larsen

Uddannet klinikassistent 1998, arbejdet på klinikken siden 2018. Tine assisterer ved stolen, bestiller varer og assisterer ved operationer.


Johanna Nilsson

Tandlæge og kirurg. Ansat på klinikken siden 2019, foretager operationer, bl.a. fjernelse af visdomstænder, indsættelse af implantater, retrograd rodfyldninger og andre kirurgiske indgreb.

BEHANDLING OG PRISER

Hos Tandlægehuset tilbyder vi alt inden for moderne tandbehandling – medicinsk som kirurgisk.
Og altid med udgangspunkt i hvad der er bedst for dig og dine tænder.

PLASTFYLDNING

På lille kindtand præmolar på to flader

FRA 750,- TIL 1.250,-
PLASTFYLDNING

På stor kindtand molar på tre flader

FRA 1.150,- TIL 1.750,-
BRO 3 LED (uden stifter og opbygning)

Erstatning for lille kindtand (præmolar) i overmund af metal med påbrændt porcelæn.

FRA 18.000,- TIL 20.000,-
VISDOMSTAND

Operativ fjernelse af visdomstand

FRA 850,- TIL 2.200,-
RODBEHANDLING

I fortand overkæbe en kanal

I ALT 1.350,-

RODBEHANDLING

(eks. fyldning)

I 3 kanaler kindtand i underkæbe

I ALT 2.250,-
KRONE

Metalkeramik

I ALT 6.500,-
KRONE

Guld

I ALT 6.500,- til 7.000,-
LOKALBEDØVELSE

Normal lokalbedøvelse

I ALT 295,-
TANDBLEGNING

Over + Undermund

I ALT 3.800,-

BOOK

DIN TID

Book din tid

Book en tid online, send en mail til os på mail@din-tand.dk eller ring til os på +45 39 63 51 71. Uanset om det gælder et akut besøg eller et tandeftersyn.

BOOK

DIN TID

VI ER TÆT PÅ

Med adresse på Ordrup Jagtvej ligger vi godt placeret, uanset om du kommer med tog eller bil: Tæt på Ordrup Station og med p-pladser lige uden for Tandlægehuset. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

BOOK

DIN TID

VI HAR ÅBENT MANDAG TIL FREDAG:

Mandag 08.00-17.30

Tirsdag 08.00-14.30

Onsdag 08.00-16.30

Torsdag 08.00-16.30

Fredag 08.00-12.30

Lørdag-søndag Lukket